نحوه انتخاب هندوانه قرمز و شیرین؛ 9 روش تشخیص

نحوه انتخاب هندوانه قرمز و شیرین؛ 9 روش تشخیص

در ادامه 9 روش برای انتخاب هندوانه قرمز و شیرین معرفی کرده ایم که احتمالا در روزهای گرم پیش رو به کارتان می آید.

کد خبر : ۲۳۹۷۴۵
بازدید : ۳۸۹

فرادید| هندوانه با طعم خنک و شیرین اش، ناجی روز‌های طاقت‌فرسای تابستان است. اما انتخاب یک هندوانه‌ی رسیده و آبدار نیازمند دقت و زیرکی است.

به گزارش فرادید، در یک روز گرم تابستانی به امید چشیدن یک طعم شیرین و دلپذیر به سراغ خریدن هندوانه می‌رویم، اما چه دلسردکننده است اگر به جای انتخاب یک هندوانه قرمز، شیرین و آب‌دار، هندوانه‌ای سفید و بی‌طعم نصیب‌مان شود. پس تا انتها همراه‌مان باشید تا بتوانیم همیشه بهترین آن‌ها را انتخاب کنید.

1. به لکه‌ی زرد زیر هندوانه نگاه کنید

وقتی هندوانه روی زمین رشد می‌کند، نقطه‌ای از آن که با زمین در تماس است، رنگ می‌گیرد. اگر این لکه به رنگ زرد متمایل به نارنجی  باشد، یعنی هندوانه به خوبی رسیده است. اما اگر لکه سفید یا بسیار روشن بود، نشانه‌ای از نارس بودن میوه است.

2. پوست مات بهتر از براق است

برخلاف تصور عمومی، هندوانه‌ی با پوست براق الزاماً بهتر نیست. در واقع، پوست مات نشان‌دهنده‌ی کامل شدن فرایند رسیدن میوه است. براق بودن پوست می‌تواند نشانه‌ای از نارس بودن آن باشد.

3. وزن هندوانه را جدی بگیرید

هندوانه‌ای را انتخاب کنید که با توجه به اندازه‌اش، سنگین‌تر از بقیه باشد. این سنگینی نشان‌دهنده‌ی مقدار زیاد آب داخل آن است. به بیان ساده‌تر، هرچه آبدارتر، سنگین‌تر.

4. ضربه بزنید و به صدا گوش دهید

یکی از رایج‌ترین روش‌ها، گوش دادن به صدای هندوانه پس از ضربه زدن است. اگر صدای توخالی و بم شنیدید، نشانه‌ی خوبی است که هندوانه رسیده و آبدار است. در مقابل، صدای تیز یا توپر می‌تواند نشانه‌ای از نارس بودن یا حتی بیش‌ از حد رسیده بودن باشد.

انتخاب هندوانه شیرین

5. دم خشک، نشانه‌ی رسیدگی

نگاهی به دم هندوانه بیندازید. اگر دم آن خشک و قهوه‌ای است، احتمال رسیده بودن هندوانه بیشتر است. البته اگر هندوانه مدت زیادی از چیده شدنش گذشته باشد، این معیار به‌تنهایی کافی نیست و باید با دیگر نشانه‌ها سنجیده شود.

6. شکل هندوانه هم اهمیت دارد

هندوانه‌های گرد معمولاً شیرین‌تر از هندوانه‌های کشیده و بیضی‌شکل هستند. همچنین، اگر سطح آن صاف، متقارن و بدون فرورفتگی یا کوفتگی باشد، نشان‌دهنده‌ی رشد یکنواخت و طعم بهتر است.

7. خطوط و لکه‌های تیره را دست‌کم نگیرید

وجود خطوط تیره یا لکه‌های قندی (نقاطی به رنگ قهوه‌ای یا سیاه که چسبناک‌اند) معمولاً نشان از شیرینی بالای میوه دارد. البته توجه داشته باشید که این خطوط نباید به پوسیدگی شباهت داشته باشند.

8. بوی ملایم شیرینی

اگر بتوانید از هندوانه بویی ملایم و شیرین استشمام کنید، این نیز نشانه‌ی خوبی است. البته اگر بوی آن بیش از حد شدید باشد، ممکن است بیش‌ازحد رسیده باشد.

چگونه هندوانه آبدار و شیرین انتخاب کنیم؟

9. فشار ملایم با دست

هندوانه را با هر دو دست فشار دهید. اگر صدای خفیف شکستن الیاف درونی را شنیدید یا احساس کردید کمی انعطاف‌پذیر است اما نه نرم، به احتمال زیاد با یک هندوانه‌ی رسیده طرف هستید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید