طرز تهیه کیک بیسکوییتی پوینگی؛ کیک یخچالی خاص و خوشمزه

کیک بیسکوییتی پوینگی نوعی کیک یخچالی خاص و خوشمزه است که دستور تهیه متفاوتی دارد.
کیک یخچالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه است که تهیه آن نیازی به استفاده از فر ندارد و تنها کافی است چند ساعتی در یخچال بماند تا جا افتاده و آماده سرو شود. معمولا برای تهیه کیک یخچالی به جای مواد اصلی کیک از بیسکوییت و کرم استفاده میکنند.
به گزارش فرارو؛ درست کردن کیک یخچالی به دلیل اینکه نیازی به پخت و فر ندارد، بسیار آسان است و به صرف زمان زیادی نیاز ندارد. کیک بیسکوییتی پوینگی نوعی کیک یخچالی بسیار خوشمزه و شیک است که میتوانید آن را با روشی آسان برای مهمانیها در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این کیک یخچالی خاص را همراه با ما درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک بیسکوییتی پوینگی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویتی پوینگی
بیسکوییت پتیپور کاکائویی: 2 بسته
شیر: 1 لیتر
آرد نشاسته گندم: 3 قاشق غذاخوری
شکر: سه چهارم لیوان
وانیل: 1 قاشق چایخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس شکلاتی
خامه صبحانه: 1 پاکت
شکلات: 70 گرم
طرز تهیه کیک بیسکویتی پوینگی
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا نشاسته گندم و شکر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی خیلی فوری هم بزنید تا مواد گلوله گلوله نشود. حالا قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام مواد را هم بزنید تا کم کم به غلظت فرنی برسد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.
ظرف مورد نظر را انتخاب کنید و کف ظرف یک ردیف بیسکوییت بچینید، سپس یک لایه از مایه پودینگ روی بیسکوییتها بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت بچینید. این کار را تا جایی ادامه بدهید که ظرف پر شود. برای درست کردن سس شکلاتی کافی است خامه صبحانه را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا خامه گرم شود.
وقتی خامه از اطراف شروع به جوشهای سوزنی کرد، اجاق گاز را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه حل شود و سس یکدستی شکل بگیرد. سس شکلاتی آماده را روی سطح کیک بریزید و با لیسک پخش کنید و ظرف کیک را به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد و جا بیفتد. بعد از این مدت زمان کیک بیسکوییتی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.