کوفته ایتالیایی؛ غذایی مدرن با ترکببی جذاب از گوشت و پنیر
کوفته ایتالیایی نوعی غذای مدرن است که از ترکیب گوشت با تخم مرغ، نان خیس خورده و ... تهیه میشود و داخل سسی از گوجه فرنگی میپزد.
اگر فکر میکنید ایتالیا فقط به پاستا و پیتزاهایش معروف است، سخت در اشتباهید! مردم ایتالیا در درست کردن انواع غذاهای خوشمزه، شیرینیها و دسرهای رنگارنگ نیز تبحر خاصی دارند.
به گزارش فرارو، کوفته ایتالیایی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب این کشور است که از ترکیب گوشت چرخ شده، تخم مرغ، نان خیس خورده، پنیر پارمسان و... تهیه میشود و داخل سسی از پوره گوجه فرنگی میپزد. ماده اصلی این خوراک، پنیر پارمسان است. اگر دوست دارید این غذای حاضری و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوفته ایتالیایی همراه ما باشید.
مواد لازم برای پخت کوفته ایتالیایی
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نان باگت کوچک: ۱ عدد
شیر: نصف لیوان
پنیر پارمسان: نصف لیوان
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس کوفته
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی: ۱ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
برگ ریحان: ۱۰ عدد
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ایتالیایی

برای درست کردن این کوفته خوشمزه ابتدا نان باگت را خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس روی آن شیر بریزید تا خیس بخورد.
بعد نان باگتها را با دست فشار بدهید تا شیر اضافهاش گرفته شود و داخل کاسه بریزید.
تخم مرغها را همراه با گوشت چرخ کرده، پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جعفری خرد شده اضافه کنید، سپس حدود سه تا چهار قاشق غذاخوری سرپر پنیر پارمسان بریزید و مواد را خوب ورز بدهید و کوفته قلقلیهای درشت درست کنید.
داخل یک ماهی تابه گود کمی روغن بریزید و بعد پیاز پوست گرفته و خرد شده را اضافه کنید.
اجازه بدهید پیاز نرم و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بریزید.
حالا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و با پیاز داغ کمی تفت بدهید و برگ ریحانها را به صورت درسته داخل پوره بیندازید.
وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، کوفتهها را داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را بگذارید.
اجازه بدهید مواد با حرارت کم بپزد و سس غلیظ شود و به روغن بیاید.
وقتی کوفتهها کاملا پخت یعنی غذا آماده است.
کوفتهها را همراه با سس داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید، نوش جان.