مربای پرتقالی خود را درست کنید!

مربای پرتقالی خود را درست کنید!

فصل نارنجی شهر سویا (جنوب اسپانیا) تقریبا به پایان رسیده است. سعی کنید فرصت پخت یک مربای خوشمزه و لذیذ را از دست ندهید و یا زمان خوردن آن را به سال بعد نیندازید. به این دلیل که فصل پرتقال در سویا رو به پایان است.

کد خبر : ۵۰۵۰۲
بازدید : ۲۲۲۳
فرادید | فصل نارنجی شهر سویا (جنوب اسپانیا) تقریبا به پایان رسیده است. سعی کنید فرصت پخت یک مربای خوشمزه و لذیذ را از دست ندهید و یا زمان خوردن آن را به سال بعد نیندازید. به این دلیل که فصل پرتقال در سویا رو به پایان است.
دستور تهیه مربای زمستانی/ ترجمه

به گزارش فرادید به نقل از گاردین ؛ خوشبختانه مربا یک روش تهیه بسیار ساده‌ای دارد که هر شخص تنبلی می‌تواند آن را در خانه درست کند. همچنین عطر و برق خاصی نیز با خود به همراه دارد که هر انسانی را به خود جذب می‌کند.

طرز تهیه
۱. یک کیلوگرم پرتقال
۲. لیموی پوست کنده
۳. یک کیلوگرم شکر نرم قهوه‌ای
۴. یک کیلوگرم شکر سفید
۵. یک تکه پارچه تمیز نرم
۶. یک شیشه کوچک (مطابق با حجم مورد نظر)

طرز تهیه
ما برای تهیه مربا به یک ظرف بزرگی نیاز داریم که بتواند مربای در حال پخت، که در آب جوشان غوطه ور است را در خود نگه دارد و اجازه ندهد که به بیرون از قابلمه سرازیر شود. پرتقال‌ها را در اندازه‌های کوچک و بزرگ برش بزنید. پوست پرتقال را نیز به صورت بسیار ریز برش دهید، چون آن‌ها نیز دارای ویتامین‌های خاص خود هستند و نگران تلخی آن نباشید، چون در آب جوشان، طعمش کاملا تغییر می‌کند.
دستور تهیه مربای زمستانی/ ترجمه

لیموی پوست کنده شده را در داخل دستمال نرم و نازک بریزید و بعد از بستن سر آن، داخل قابلمه قرار دهید. یک گره برای حفاظت از آن کافیست. سپس به آن دو لیتر آب اضافه کنید تا بعد از یک حرارت زیاد دو ساعته، پوست پرتقال بسیار نرم شود.

ظرف مربا را آماده کنید
کیسه ذکر شده را از ظرف جدا کنید و درون یک ظرف قرار دهید تا دمای آن کاهش پیدا کند. سپس شیشه مورد نظر را در آب گرم و صابون بشویید و روی یک سینی تمیز بگذارید و برای خشک شدن آن باید ۱۵ دقیقه صبر کنید.
دستور تهیه مربای زمستانی/ ترجمه
اضافه کردن کیسه لیمویی
ماهی تابه را از روی گاز بردارید؛ و کیسه لیمویی را به آرامی فشار دهید تا از آن آب‌های قهوه‌ای بیروی بیاید. البته باید مراقب باشید که دانه‌ها و پالپ‌های آن از کیسه بیرون نریزد.
دستور تهیه مربای زمستانی/ ترجمه

اضافه کردن شکر
هر دو نوع شکر (قهوه‌ای و سفید) را به تابع اضافه کنید و ان را هم بزنید تا جایی که کاملا در آن حل شود؛ و بعد از آن درون ظرف بریزید و برای مدت‌های زیادی ازمزه خوب و خاصیت تاثیرگذارش استفاده کنید.
دستور تهیه مربای زمستانی/ ترجمه

بازبینی کردن
به مدت ۱۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر البته بسته به حجم مربای خود، در حالت جوشش قرار دهید. برای بررسی نقطه تنظیم، مقداری از مربا را در داخل یک بریزید و آن را به مدت یک دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از آن به وسیله انگشت خود، به روی مربا بکشید. اگر مربا به حالت زیگزاگی تغییر حالت داد، مربای زمستانی شما آماده شده است. در غیر اینصورت باید دوباره به جوش بیاید و تست را انجام دهید.
دستور تهیه مربای زمستانی/ ترجمه

سرد و مهر و موم کردن
مربا را در حالی که هنوز کمی گرما دارد را به داخل شیشه بریزید و یک شکاف بسیار ریز نیز در بالای صفحه ایجاد کنید.

مواد اضافی
شما می‌توانید برای اینکه طعم مربای خود را بهتر کنید، ادویه‌هایی مثل زنحبیل، دارچین، وانیل یا هر چیز دیگر را به آن اضافه کنید.
منبع: گاردین
ترجمه: فرادید
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید