خوراک مرغ و سیب زمینی؛ خوشمزه بیدردسر
ما ایرانیها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روشهای پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر.در این مطلب نیز شما را با یکی از روشهای آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.
کد خبر :
۵۳۵۰۲
بازدید :
۱۸۳۳
بیتا منوچهری l ما ایرانیها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روشهای پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و ... در این مطلب نیز شما را با یکی از روشهای آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.
میزان سرو: ۳ الی ۴ نفر
میزان سرو: ۳ الی ۴ نفر
مواد لازم:
روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
هویج (نگینی خردشده): یک عدد
سیب زمینی (نگینی خردشده): یک عدد
کره: ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز (خردشده): یک عدد
سیر (ریز خردشده): ۲ حبه
فلفل دلمهای (نگینی خردشده): یک عدد
سس گوجه فرنگی: یک پیمانه
آب: یک و یک چهارم پیمانه
ران مرغ: ۶۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک چهارم پیمانه (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید. هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.
رانهای مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.
سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.
سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
رانهای مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.
در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد. سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.
منبع: ماهنامه سفره ایرانی
۰