چه موادی را در آشپزخانه نباید شست؟
آنچه به گوشت مربوط میشود، این است که باکتریهای بیماریزا با شستن از بین نمیروند و با کمک قطرات آب میتوانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.
کد خبر :
۷۲۶۸۹
بازدید :
۱۱۷۸۶
شستن برخی از مواد غذایی میتواند باعث گسترش باکتریهای بیماریزا بشود. گوشت پرندگان، تخممرغ و قارچهای بستهبندی شده بهتر است قبل از پُخت، شسته نشوند. نتایج تحقیقات وزارت کشاورزی آمریکا USDA و دانشگاه ایالت کارولینای شمالی در رابطه با این موضوع منتشر شده است.
پوست پرندگان دارای ساختار متخلخل است و باکتریها میتوانند با آب به داخل بدن پرنده نفوذ کنند. قارچها با جذب آب سریعتر خراب میشوند.
آنچه به گوشت مربوط میشود، این است که باکتریهای بیماریزا با شستن از بین نمیروند و با کمک قطرات آب میتوانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.
پوست پرندگان دارای ساختار متخلخل است و باکتریها میتوانند با آب به داخل بدن پرنده نفوذ کنند. قارچها با جذب آب سریعتر خراب میشوند.
آنچه به گوشت مربوط میشود، این است که باکتریهای بیماریزا با شستن از بین نمیروند و با کمک قطرات آب میتوانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.
منبع: اسپوتنیک
۰