نگهداری هویج برای یک سال؛ با این ترفند شدنی است؟!
برای آنکه آنها را برای مدت طولانی نگهداری کنید اولین گام این است که به محض آنکه به خانه برگشتید مقدار زیادی از آن را خرد کنید، برگها به جذب آب از ریشه ادامه میدهند و آن را خشک میکنند، اگر میخواهید از برگها استفاده کنید میتوانید آن را بطور جداگانه در کیسه زیپ کیپ نگهداری کنید.
دلایل زیادی وجود دارد که چرا باید هویج را ذخیره کنیم، بافت محکم و طعم شیرین آن علاوه بر طعم دهی به غذا، آن را نیز خوشمزه میکند.
شما میتوانید آن را پخته و یا خام بخورید، هویجها همچنین بهترین میان وعده برای جویدن هستند به خصوص هنگامی که میخواهید پول بیشتری برای خرید یک خوراکی خرج کنید، با این حال نگهداری یک کیسه هویج تازه میتواند یک چالش بزرگ باشد، آنها بعد از یک هفته رطوبت خود را ازدست میدهند و لاستیکی میشوند.
برای آنکه آنها را برای مدت طولانی نگهداری کنید اولین گام این است که به محض آنکه به خانه برگشتید مقدار زیادی از آن را خرد کنید، برگها به جذب آب از ریشه ادامه میدهند و آن را خشک میکنند، اگر میخواهید از برگها استفاده کنید میتوانید آن را بطور جداگانه در کیسه زیپ کیپ نگهداری کنید.هنگامی که این کار را انجام دادید، گام بعدی حفظ کردن ریشه آن است، برای این کار ما دو روش کوتاه مدت (یک تا دوهفته) و دو روش طولانی مدت (تا یک سال) برای نگهداری هویج به شما پیشنهاد میدهیم، روشی را انتخاب کنید تا به شما کمک کند آن را هدر ندهید و اسراف نکنید.
حفظ تازگی هویج
نگهداری هویج به مدت زمان کوتاه و طولانی
ذخیره سازی کوتاه مدت هویج
روش اول: خنک نگهداشتن در آب
این روش آسانترین راه برای نگهداری کوتاه مدت هویج است، آب به هویج کمک میکند تا رطوبت و بافت ترد خود را حفظ کند، شما فقط باید آب آن را بطور مرتب تعویض کنید، زیرا رها کردن هویج در همان آب باعث لزج شدن، فاسد شدن و یا رشد کپک میشود.
-چیزهایی که شما نیاز دارید:
روش گام به گام:
نکته! ترجیحا از آب مقطر استفاده کنید، زیرا آب معمولی دارای ناخالصی است که ممکن است باعث فاسد شدن شود.
درصورتی که آب ظرف را هر ۴-۵ روز عوض کنید، هویجها به مدت ۱-۲ هفته سالم باقی میمانند.
افزایش ماندگاری هویج
چگونه هویج را تازه نگهداریم؟
راههای نگهداری هویج در یخچال
روش دوم: خنک نگه داشتن در دستمال کاغذی
چیزهایی که شما نیاز دارید:
روش گام به گام:
یک الی دو قطره آب به دستمال اسپری کنید، نه اینکه آن را خیس کنید، این کار را برای تمامی دستهها انجام دهید، سپس هریک از دستهها را در کیسه زیپ کیپ قرار داده و هوای آن را خارج کنید و محکم آن را مهروموم کنید، کیسه را در یخچال قرار دهید و تا زمانی که نیاز دارید، به خوبی نگهداری کنید.
مراقبت از هویج
روشهای جالب برای نگهداری هویج
نگهداری طولانی مدت هویج
روش اول: رنگ زدایی
چیزهایی که شما نیاز دارید:
هویجهای تکه شده را در آب جوش بریزید، ظرف بزرگی را از آب تصفیه شده پرکنید، آب را به نقطه جوش برسانید، تکههای هویج را به آب جوش اضافه کنید، به مدت ۳ دقیقه آنها را نیم پز کنید و سپس حرارت را کم کنید، تا زمانی که فضای یخ را آماده کنید، هویجها در آب گرم بمانند، برای درست کردن فضا یا حمام یخ، تعدادی قالب یخ را در ظرفی بریزید، آب سرد به آن اضافه کنید، آب به قدری باشد که هویجها درآن غوطه ور باشند.
با یک کفگیر هویجهای تکه شده را از آب گرم خارج کنید و بلافاصله آن را به آب یخ اضافه کنید، اجازه دهید به مدت ۱-۲ دقیقه در آب یخ بماند، این عمل فرآیند پخت هویج را متوقف و آن را برای انجماد آماده میکند، سپس هویجها را در یک مخزن هوادهی شده قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.
شما میتوانید این تکههای هویج را مستقیما به سوپ و خورشت اضافه کنید، احتیاج ندارید آنها را یخ زدایی کنید، زیرا هویج لزج و یا حتی گاهی سفت میشود، هویجها بااین روش به مدت یک سال باقی میمانند، درواقع شما میتوانید باکرفس هم این کار را انجام دهید.
روش دوم: ترشی انداختن
چیزهایی که شما نیاز دارید:
نمک درشت، یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب، یک فنجان
شکر قهوهای
فلفل قرمز دو قاشق غذاخوری
روش:
سپس مخلوط نگهدارنده را آماده کنید، این گونه که یک فنجان سرکه را در قابلمه بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای به آن اضافه کنید، یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز را برای طعم ومزه بیشتر میتوانید اضافه کنید.
ترشی هویج
نگهداری هویج به مدت طولانی چگونه است؟
نگهداری هویج به سبک ترشی
به خوبی هم بزنید و مخلوط را حرارت دهید تا شکر حل شود، قابلمه را از حرارت بردارید و اجازه دهید در دمای محیط به خوبی خنک شود، بعد مخلوط را به هویج اضافه و در یک دبه بریزید، از دو انبر برای انتقال هویجها استفاده کنید.
از استریل شدن کوزه برای پیشگیری از کپک زدن مطمئن شوید، آبی که در کاسه جمع شده است را دور بریزید، مخلوط سرکه آماده شده را روی هویجها بریزید، درب دبه را محکم ببندید و اجازه دهید ۱-۲ ساعت در دمای محیط بماند.
ترشی هویج را میتوانید در دمای اتاق و یا یخچال نگهداری کنید، با این روش هویجها به مدت یک سال و یا حتی بیشتر باقی میمانند. اگر متوجه ایجاد لایهای از کف سفید شدید بلافاصله آن را از بین ببرید.