بزرگترین نگرانی قلعه‌نویی برای جام جهانی

بزرگترین نگرانی قلعه‌نویی برای جام جهانی

در حالی که ظرف ۳۲ روز گذشته هیچ رقابت فوتبالی در سطح لیگ‌های مختلف برتر و دسته‌های پایین برگزار نشده عملاً هیچ باشگاهی تمرین گروهی هم نداشته است. از این رو شرایط جسمانی برای بازیکنان و فوتبالیست‌هایی که در جمع نفرات تیم ملی هستند نیز به گونه‌ای رقم خورده که آنها از فرم مطلوب دور مانده‌اند.

کد خبر : ۲۹۳۲۴۶
بازدید : ۴

اتفاقات اخیر پیرامون شروع جنگ آمریکا و اسرائیل با کشورمان موجب تعطیلی لیگ و دوری فوتبالیست‌ها از وضعیت مطلوب بدنی شده است.

پس از حمله کشورهای آمریکا و اسرائیل به خاک ایران در صبحگاه روز شنبه نهم اسفند ماه و شروع جنگ تحمیلی علیه کشورمان رقابت‌های ورزشی از جمله مسابقات لیگ برتر عملاً به حالت تعویق درآمد. 

 در حالی که ظرف ۳۲ روز گذشته هیچ رقابت فوتبالی در سطح لیگ‌های مختلف برتر و دسته‌های پایین برگزار نشده عملاً هیچ باشگاهی تمرین گروهی هم نداشته است. از این رو شرایط جسمانی برای بازیکنان و فوتبالیست‌هایی که در جمع نفرات تیم ملی هستند نیز به گونه‌ای رقم خورده که آنها از فرم مطلوب دور مانده‌اند. 

نگاهی دوباره به اظهارات امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی پیش از دیدار مقابل تیم ملی کاستاریکا در چارچوب دیدار دوم دوستانه در اردوی آنتالیا ترکیه مشخص می‌کند سرمربی با تجربه تیم ملی فوتبال کشورمان نگران مصدومیت بازیکنان تیم ملی است. 

امیر قلعه‌نویی که با ۵ عنوان قهرمانی در لیگ برتر با تیم‌های مختلف از این نظر در رده اول سرمربیان داخلی و خارجی به عنوان پرافتخارترین سرمربی شناخته می‌شود در این باره و در نشست خبری راجع به وضعیت جسمانی بازیکنان تیم ملی در آستانه حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا گفت: «پس از بازی پرفشار مقابل نیجریه، فرصت کمی برای ریکاوری و برگزاری تمرین تاکتیکی داشتیم. طبیعی است وقتی در یک اردو دو بازی سنگین دارید، باید مراقب حجم فشار تمرینی باشید تا احتمال آسیب‌دیدگی بالا نرود.»

سرمربی تیم ملی تاکید کرد: «از طرفی ۲۵ بازیکن تیم ما پس از آغاز این جنگ تحمیلی، فقط تمرین انفرادی داشته‌اند و در ادامه هم آن سفر دشوار به آنتالیا را تجربه کردند. به همین دلیل ما باید تمام جوانب را در نظر بگیریم تا ریسک مصدومیت بازیکنان کمتر شود.»

این صحبت‌ها مشخص می‌کند قلعه نویی تا چه اندازه نگران است که مبادا در حد فاصل دو ماهه باقیمانده تا اعزام تیم ملی به کشور آمریکا برای برپایی اردوی مرحله نهایی و شروع مسابقات مقابل تیم‌های بلژیک، مصر و نیوزیلند تا چه اندازه نگران آسیب دیدگی مهره‌های تیم ملی است. 

منبع:  خبر ورزشی

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید