تصاویر| ون مرسدس بنز معرفی شد

تصاویر| ون مرسدس بنز معرفی شد

مرسدس بنز از ون الکتریکی و جدید خود به نام VLE پرده برداشت. این خودرویی است که انتظار داشتیم آن را برای نخستین بار در نمایشگاه پکن در چین ببینیم، جایی که مینی‌ون‌های لوکس به عنوان لیموزین استفاده می‌شوند؛ اما آمریکا میزبان نسخه لانگ این خودرو خواهد بود. این خودروساز قصد دارد نسخه با فاصله بین دو محور بلند VLE را در ایالات متحده عرضه کند.

کد خبر : ۲۹۱۳۲۰
بازدید : ۱۶

مرسدس بنز VLE الکتریکی با ۲۷۲ اسب بخار قدرت در نسخه لانگ، بجای چین، راهی ایالات متحده خواهد شد!

مرسدس بنز از ون الکتریکی و جدید خود به نام VLE پرده برداشت. این خودرویی است که انتظار داشتیم آن را برای نخستین بار در نمایشگاه پکن در چین ببینیم، جایی که مینی‌ون‌های لوکس به عنوان لیموزین استفاده می‌شوند؛ اما آمریکا میزبان نسخه لانگ این خودرو خواهد بود. این خودروساز قصد دارد نسخه با فاصله بین دو محور بلند VLE را در ایالات متحده عرضه کند.

شایان توجه است که این خودرو نخستین بار و در قالب یک کانسپت به نام Vision V در اردیبهشت ماه سال جاری شمسی، در نمایشگاه خودروی شانگهای در غرفه مرسدس به نمایش درآمد و حالا شاهد رونمایی از نمونه تولیدی آن هستیم.

2

مرسدس بنز VLE

مرسدس VLE بر روی پلتفرم Van Architecture این خودروساز آلمانی بنا شده است. مرسدس در سال ۲۰۲۵ با کانسپت Vision V، پیش‌نمایشی از این ون جدید ارائه کرد و نسخه تولیدی، بسیاری از عناصر طراحی نمونه کانسپت را حفظ کرده است؛ از نمونه این عناصر می توان به طرح جلوپنجره، حالت فیزیکی و گرافیک داخلی چراغ های جلو، شکل شیشه ها و مواردی از این دست اشاره داشت.

3

بسته به تریم، این ون دارای جلوپنجره‌ای نورانی، چراغ‌های روشنایی روز ستاره‌ای و یک ستاره عمودی سه پر بر روی کاپوت است. در بخش عقبی اگرچه چراغ ها با اسپویلر ادغام شده و حالتی نوآورانه دارند اما باید گفت به اندازه نمونه کانسپت، عجیب و دور از ذهن نیستند. مرسدس ادعا می‌کند که این ون ضریب درگ ۰.۲۵ را دارد که عدد بسیار خوبی برای چنین سگمنتی محسوب می شود.

از نکات جالب توجه دیگر در بخش ظاهری VLE می توان به شکل جلوپنجره و همچنین قوس پنجره های جانبی اشاره کرد که هر دو بیننده را به یاد محصولات دهه های گذشته مرسدس می اندازند. در نسخه لانگ این خودرو هم شاهد افزوده شدن طول کلی بدنه و به تبع آن اضافه شدن فاصله محوری در قسمت ستون B و به نوعی از پشت صندلی راننده هستیم.

4

کابین؛ لوکس به سبک مرسدس

مرسدس VLE جدید بسته به پیکربندی و فاصله بین دو محور، ۶ تا ۸ نفر را در سه ردیف صندلی جای می‌دهد و انتظار می‌رود تنوع زیادی در زمینه مبلمان داخلی و فضاسازی برای مشتریان وجود داشته باشد. در داخل، داشبورد شبیه کانسپت Vision V است؛ با یک نمایشگر راننده ۱۰.۳ اینچی، یک صفحه نمایش اطلاعات سرگرمی ۱۴ اینچی و یک پنل نمایشی ۱۴ اینچی برای سرنشین.

5

در عقب، مرسدس یک نمایشگر عظیم ۳۱.۱ اینچی با کیفیت ۸K را ارائه می‌دهد که از سقف پایین می‌آید و برای سرنشینان عقبی طراحی شده است. این سیستم شامل یک دوربین ۸ مگاپیکسلی برای تماس‌های کنفرانس کاری نیز است.

6

مرسدس بنز VLE با صندلی‌های Roll & Go عرضه خواهد شد که به کاربران اجازه می‌دهد صندلی‌ها را به صورت دستی به جلو و عقب حرکت داده و در جای خود قفل کنند. گفتنی است که مرسدس همچنین صندلی‌های با تنظیم برقی را هم ارائه خواهد داد.

7

امکانات لوکس دیگر در این ون شامل سیستم تهویه مطبوع سه منطقه‌ای، میز بار برای صندلی‌های عقب، نمایشگر هدآپ با واقعیت افزوده و سیستم صوتی سه‌بعدی Burmester با ۲۲ اسپیکر است. کمپانی سازنده ادعا می‌کند VLE با سه ردیف صندلی، فضای بار تا حدود ۷۹۳ لیتر را ارائه خواهد داد.

8

مشخصات فنی VLE

در وهله نخست مدل VLE ۳۰۰ عرضه خواهد شد. این مدل دارای یک موتور الکتریکی ۲۷۲ اسب بخاری است. نسخه VLE ۴۰۰ که دارای موتور الکتریکی ۴۰۹ اسب بخاریست، متعاقباً عرضه خواهد شد. نسخه ۴۰۰ می‌تواند در عرض ۶.۴ ثانیه از ۰ به ۶۰ مایل بر ساعت (حدود ۹۶ کیلومتر بر ساعت) شتاب گیری نماید. سیستم چهار چرخ محرک نیز از طریق یک موتور الکتریکی در محور عقب عقب تنها زمانی فعال می‌شود که خودرو به نیروی اضافی یا کشش بیشتر نیاز داشته باشد.

این ون آلمانی و لوکس با باتری ۱۱۵ کیلووات ساعتی نیکل-منگنز-کبالت با فناوری ۸۰۰ ولت عرضه می‌شود. مرسدس ادعا می‌کند که این ون در چرخه WLTP اروپا، بردی بیش از ۷۰۰ کیلومتر دارد و قادر است تنها در مدت زمان ۱۴ دقیقه، ۳۵۴ کیلومتر به برد خود بیفزاید.

مرسدس VLE مجهز به سیستم تعلیق بادی Airmatic است که از داده‌های گوگل مپ برای پایین نگه داشتن هرچه بیشتر ارتفاع خودرو برای حداکثر کردن بازدهی پیمایشی استفاده می‌کند. این سیستم تعلیق می‌تواند تا ۱.۵ اینچ (حدود ۳.۸ سانتی‌ متر) تغییر ارتفاع دهد. این ون دارای فرمان‌پذیری چرخ‌های عقب تا هفت درجه است که شعاع گردش VLE را به ۳۵.۷۵ فوت (حدود ۱۰.۹ متر) می‌رساند.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید