(ویدئو) نحوه پرورش و فرآوری واسابی؛ ژاپنی ها هر کیلو از این سبزی را 10 میلیون تومان می فروشند!
واسابی که به عنوان ترب ژاپنی هم شناخته می شود یکی از گران ترین سبزی های جهان است که هر کیلوگرم از آن 200 دلار معادل 10 میلیون تومان فروخته می شود. در حقیقت ریشه واسابی مزهای بسیار تند از نوع خردل دارد و سسی که از آن تهیه میشود با غذاهای ژاپنی سوشی و ساشیمی (ماهی خام) خورده میشود. در این ویدئو نحوه پرورش و فرآوری این گیاه گران قیمت را خواهید دید.
کد خبر :
۱۴۵۳۰۴
بازدید :
۱۲۹۶۶
۶۹