(ویدئو) فرآیند تولید سوسیس و کالباس در یک کارخانه ایرانی؛ ماجرای گوشت گربه واقعیت دارد؟
صنعت سوسیس و کالباس که در حدود یک قرن است در جهان پا گرفته، در ایران همواره با شایعات عجیبی همچون استفاده از گوشت حیوانات وحشی همچون گربه برای تولید سوسیس و کالباس روبرو بوده است. این درحالی است که فعالان این حوزه این شایعه را رد می کنند و تنها این موضوع را راهی برای تخریب صنعت فرآورده های گوشتی می دانند. در این ویدئو یک خبرنگار به سراغ یک کارخانه سوسیس و کالباس رفته تا هم ماجرای شایعه گوشت گربه را جویا شود و هم فرآیند حقیقی تولید سوسیس و کالباس را به ثبت برساند.
کد خبر :
۱۵۶۲۸۳
بازدید :
۹۴۳۱۳
۱۴۱۰