(ویدئو) غذای خیابانی در کره جنوبی؛ پخت تاکویاکی هشت پا توسط یک آشپز مشهور
در این ویدئو طبخ تماشایی تاکویاکی هشت پا توسط یک آشپز مشهور خیابانی در بازار غذای سئول کره جنوبی را مشاهده می کنید. تاکویاکی یک نوع غذا در آشپزی ژاپنی است. در تاکویاکی تکههای هشت پا (به زبان ژاپنی تاکو) در داخل خمیر آبکی آرد گندم ریخته میشود و توسط قالبی ویژه پخته میشود و در آخر پخت به صورت کرههای ۳ تا ۵ سانتیمتری در میآید. تاکویاکی معمولاً به عنوان میان غذا و عصرانه خورده میشود. تاکویاکی معمولاً همراه بنیشوگا (ترشی زنجبیل) صرف میشود.
فرادید| تاکویاکی یک نوع غذا در آشپزی ژاپنی است. در تاکویاکی تکههای هشت پا (به زبان ژاپنی تاکو) در داخل خمیر آبکی آرد گندم ریخته میشود و توسط قالبی ویژه پخته میشود و در آخر پخت به صورت کرههای ۳ تا ۵ سانتیمتری در میآید. تاکویاکی معمولاً به عنوان میان غذا و عصرانه خورده میشود. تاکویاکی معمولاً همراه بنیشوگا (ترشی زنجبیل) صرف میشود.