(ویدئو) مراحل فرآوری گوشت کوسه گریلند توسط ایسلندی ها؛ سمی ترین کوسه جهان!

در این ویدئو فرآیند تخمیر و دودی کردن گوشت کوسه گریلند، سمی ترین کوسه جهان توسط ایسلندی ها را مشاهده خواهید کرد. محققان درباره علت سمی بودن گوشت این کوسه می گویند که به دلیل غلظت آمونیاک موجود در گوشت کوسه گریلند، گوشت تازه آن حتی می تواند منجر به مرگ شود. اما پس از یک فرآیند تخمیر و دودی کردن طولانی مدت، خوردن آن بی خطر می شود.

کد خبر : ۱۷۱۹۳۲
بازدید : ۳۵۱
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید