(ویدئو) نحوه کباب کردن ران 55 کیلویی گاو در تنور به سبک آشپز روستایی آذربایجانی

(ویدئو) نحوه کباب کردن ران 55 کیلویی گاو در تنور به سبک آشپز روستایی آذربایجانی

در این ویدئوی چشم نواز و دیدنی یک آشپز روستایی مشهور ساکن کشور آذربایجان را می بینید که یک ران 55 کیلویی گاو را در تنور زیر زمینی کباب می کند.

کد خبر : ۱۷۹۴۰۰
بازدید : ۱۷۳۷۳

۲۷۵
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید