(ویدئو) روش پخت یک غذای اسپانیایی متفاوت با 800 گرم فیله مرغ

(ویدئو) روش پخت یک غذای اسپانیایی متفاوت با 800 گرم فیله مرغ

در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با 800 گرم فیله مرغ، 2 عدد تخم مرغ، 100 میلی لیتر خامه، زردچوبه، پونه کوهی، 30 گرم پارمزان، 1 عدد گوجه فرنگی، 3 عدد سیب زمینی، 60 گرم آرد و 50 گرم پنیر این فیله مرغ را درست می کند.

کد خبر : ۱۹۸۵۵۱
بازدید : ۴۳۸۷

 

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید