(ویدئو) نحوه پخت خورشت تره محلی کردستان؛ رقیب سرسخت خورشت قرمه سبزی

(ویدئو) نحوه پخت خورشت تره محلی کردستان؛ رقیب سرسخت خورشت قرمه سبزی

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک عدد پیاز متوسط، تره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه، رب نارنج ۱ تا ۲ قاشق چایخوری و نمک و فلفل و زردچوبه این خورشت را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۰۲۹۲
بازدید : ۲۳۷۱

 

۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید