(ویدئو) فرآیند جالب تولید موس کیک انبه در کره جنوبی

(ویدئو) فرآیند جالب تولید موس کیک انبه در کره جنوبی

در این ویدئو شاهد نحوه پخت یک موس کیک انبه ای توسط آشپز ماهر کره ای هستیم. موس (به فرانسوی: Mousse)، معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته می‌شود اما موس تنها به یک دسر شیرین محدود نمی‌شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است. از ویژگی‌های آن بافت پرهوای آن است. این دسر معمولاً با همزدن سفیده تخم مرغ و خامه و مزه دادن توسط میوه و شکلات و غیره همچنین بکار بردن زرده تخم مرغ و ژلاتین درست می‌شود.

کد خبر : ۲۰۳۲۱۷
بازدید : ۳۴۷

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید