(ویدئو) طرز تهیه مانی پلو مجلسی؛ غذای سنتی دامغانی ها
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 4 پیمانه برنج، یک رشته پیمانه، 700 گرم گوشت بره، 3 عدد پیاز، یک قاشق چای خوری نمک، فلفل نصف قاشق چایخوری، زردچوبه ۱ قاشق چایخوری، زعفران ۲ قاشق سوپخوری، لپه ۱ پیمانه، زرشک ۱ پیمانه، کشمش ۲ پیمانه، کره ۲ قاشق سوپخوری و روغن ۴ قاشق سوپخوری این غذای دامغانی را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۳۹۵۶
بازدید :
۳۸۰۵۰
۴۲۵