(ویدئو) طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای محبوب و سنتی اردبیلی ها
![(ویدئو) طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای محبوب و سنتی اردبیلی ها](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/eTmurxKmKLwt/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjRVFMOfbTEjhKBPe8YNSRct/23_11zon.jpg)
پیچاق قیمه از جمله خورشت های مشهور استان اردبیل در ایام محرم و ماه رمضان است. این غذا که به خورشت بادام آذری هم مشهور است معمولا با برنج سرو میشود و جز غذاهای مشهور و محبوب اردبیل محسوب میگردد. در ادامه نحوه پخت این خورشت را یک آشپز ماهر آموزش می دهد.
کد خبر :
۲۰۴۰۲۹
بازدید :
۲۸۳۸۴
۴۹۸