(ویدئو) پخت چلو گوشت و کوکورچ با روده گوسفند به سبک آشپز اوکراینی

(ویدئو) پخت چلو گوشت و کوکورچ با روده گوسفند به سبک آشپز اوکراینی

در این ویدئو یک آشپز مشهور اوکراینی با روده گوسفند یک کوکورچ صد متری درست می کند. کوکورِچ (آلبانیایی: kukurec) یا گوشت و رودهٔ کبابی و طعم‌دار شده گوسفند، یکی از غذاهای خیابانی محبوب استانبول و همچنین یونان و کشورهای بالکان به‌شمار می‌رود. کوکورچ روی یک سیخ گردان درست می‌شود و بعد از آن‌که به قطعات ریزتری خرد شد، طعم‌دار شده و داخل ساندویچ قرار داده می‌شود. پیش از آن هم این آشپز ساکن آذربایجان اقدام به پخت چلو گوشت می کند.

کد خبر : ۲۰۵۸۱۶
بازدید : ۷۳۰

۱۸
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید