(ویدئو) نحوه پخت متفاوت «لازانیای بادمجان» به سبک آشپز ایتالیایی

(ویدئو) نحوه پخت متفاوت «لازانیای بادمجان» به سبک آشپز ایتالیایی

در این ویدئو یک آشپز ایتالیایی با مواد اولیه شامل: 3 عدد بادمجان،4-5 ورقه لازانیا، 250 گرم پنیر ریکوتا، مقداری پنیر پارمزان و برای پستو: 50 گرم ریحان، 30 گرم آجیل کاج، 30 گرم پنیر پارمزان، روغن زیتون، یک حبه سیر، نمک و فلفل این پاستا را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۷۸۹۷
بازدید : ۴۵

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید