(ویدئو) نحوه پخت خورشت خلال کرمانشاهی با نکات خوشمزه شدن آن

(ویدئو) نحوه پخت خورشت خلال کرمانشاهی با نکات خوشمزه شدن آن

در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 400 گرم گوشت خورشتی، 2 عدد پیاز، 2 قاشق غذاخوری رب، 100 گرم خلال بادام درختی، 4 قاشق غذاخوری زرشک سیاه، 25 گرم کره یا روغن کرمانشاهی، 4 عدد لیمو عمانی، یک قاشق زرد چوبه، یک تکه چوب دارچین، زعفران دم کرده و گلاب این خورشت را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۸۲۱۵
بازدید : ۴۶۴

 

۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید