(ویدئو) نحوه پخت دیدنی شاورما به روش دو آشپز روستایی آذربایجانی

(ویدئو) نحوه پخت دیدنی شاورما به روش دو آشپز روستایی آذربایجانی

شاورما یک غذای خاورمیانه ای است که در دوران امپراتوری عثمانی در منطقه شام ​​پدید آمد. شاورما متشکل از برش های نازک گوشت است که در یک مخروط وارونه چیده شده و روی یک سیخ عمودی با چرخش آهسته کباب می شود. منبع کباب کردن می تواند برق، گاز یا زغال چوب باشد. شاورما یکی از پرطرفدارترین غذاهای خیابانی در جهان به خصوص در مصر، شام و شبه جزیره عربستان است.

کد خبر : ۲۰۸۲۴۴
بازدید : ۴۸۹

 

۱۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید