(ویدئو) طرز تهیه شیرینی مالبان مصری با انار، پرتقال، کیوی و لیمو
در این ویدئو یک آشپز مصری با مواد اولیه شامل: یک فنجان آب پرتقال ( برای طعم انار: 1 فنجان آب انار برای طعم لیمو نصف فنجان آب لیمو و برای طعم کیوی 1 فنجان آب کیوی) یک پیمانه شکر، یک سوم فنجان نشاسته ذرت، قاشق غذاخوری پوست پرتقال ( و برای لیمو 1 قاشق چایخوری پوست لیمو) کمی نمک لیمو و نصف قاشق چایخوری کره این شیرینی را درست می کند. مالبان یک شیرینی مصری است که از ژلاتین، نشاسته، شکر و آب درست میشود.
کد خبر :
۲۰۸۳۸۶
بازدید :
۲۸۱۶۵
۱۹۴