(ویدئو) طرز پخت یک غذای محلی ترکیه ای با ماهی آنچوی
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم آنچوی، 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت، 1 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 4-5 قاشق غذاخوری روغن، یک عدد لیمو و 4 تا 5 شاخه جعفری ایم غذا را درست می کند. آنچوی Anchovy موتوماهیان یا آنچویماهیان (Engraulidae) نام یکی از خانوادهها از ماهیان است.این ماهی های ریز در آشپزی کاربرد زیادی دارند و در تهیه خیلی از غذاها و سسها از همین ماهی آنچوی استفاده می شود.
کد خبر :
۲۰۸۸۷۱
بازدید :
۱۰۳۲
۹