(ویدئو) طرز پخت یک غذای محلی ترکیه ای با ماهی آنچوی

(ویدئو) طرز پخت یک غذای محلی ترکیه ای با ماهی آنچوی

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم آنچوی، 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت، 1 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 4-5 قاشق غذاخوری روغن، یک عدد لیمو و 4 تا 5 شاخه جعفری ایم غذا را درست می کند. آنچوی Anchovy موتوماهیان یا آنچوی‌ماهیان (Engraulidae) نام یکی از خانواده‌ها از ماهیان است.این ماهی های ریز در آشپزی کاربرد زیادی دارند و در تهیه خیلی از غذاها و سسها از همین ماهی آنچوی استفاده می شود.

کد خبر : ۲۰۸۸۷۱
بازدید : ۱۰۳۲

  
    
    
    
    
    

 

 

 

 

۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید