(ویدئو) فرآیند دیدنی کشت، پرورش، برداشت، بسته بندی و فرآوری زرد آلو
زردآلو (نام علمی: Prunus armeniaca) این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیشتاریخی کشت میشدهاست. در ادامه فرآیندی از کشت، پرورش، برداشت، بسته بندی و فرآوری این میوه خوشمزه را مشاهده می کنید.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۰۸۸۷۸
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۳۶        
      
    
  
        
            ۱            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              