(ویدئو) نحوه تهیه مربا با «زغال اخته» توسط مادر بزرگ آذربایجانی
در این ویدئو یک مادر بزرگ در روستایی در آذربایجان ار خواهید دید که پس از چیدن زغال اخته یک مارمالاد خوشمزه درست می کند. مارمالاد نوعی فرآوردهٔ محافظت غذایی است که از خرد کردن و له کردن تمام میوه شامل پوست و گوشت و آب آن و جوشاندن آن با شکر تهیه میشود و معمولاً عامل غلیظکننده حیوانی (ژلاتین) یا غلیظکننده گیاهی (پکتین) برای ژلهای شدن به آن اضافه میکنند.
کد خبر :
۲۰۹۱۷۴
بازدید :
۴۳۷
۸