(ویدئو) طرز تهیه چوروس یا بامیه اسپانیایی با 280 گرم آرد

(ویدئو) طرز تهیه چوروس یا بامیه اسپانیایی با 280 گرم آرد

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 550 میلی لیتر آب، 3 عدد تخم مرغ، مقداری نمک، 40 گرم شکر، 100 گرم کره، 280 گرم آرد، سرکه نصف قاشق غذاخوری و برای سس شکلات: یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری نشاسته، 40 گرم شکلات تلخ و 60 گرم شکلات شیری این چوروس را درست می کند. شیرینی چوروس یا بامیه اسپانیایی در واقع همان شیرینی بامیه خشک بدون شربت و یک دسر خوشمزه بین‌المللی است که به خصوص در کشورهایی مثل اسپانیا و ترکیه بسیار محبوب و مرسوم است. «چروز»، «چروس»، «جوروس» یا «چوروز» تلفظ‌های مختلف بامیه اسپانیایی هستند. چوروس یا چوریوز که تا حد زیادی از نظر ظاهری شبیه شیرینی بامیه عربی است دستور پختی مشابه شیرینی بامیه ایرانی دارد ولی برخلاف انواع زولبیا بامیه با سس شکلات سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۰۹۳۹۲
بازدید : ۵۷

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید