(ویدئو) طرز تهیه کیک اسفنجی کاستلای محبوب در ژاپن

(ویدئو) طرز تهیه کیک اسفنجی کاستلای محبوب در ژاپن

کاستلا یا به تلفظ ژاپنی کاسترا نوعی کیک اسفنجی محبوب در ژاپن است که مواد آن را آرد گندم، شکر، تخم مرغ تشکیل می‌دهند. در ادامه یک آشپز کره ای با مواد زیر این کیک را درست می کند: 5 عدد تخم مرغ، 80 میلی لیتر شیر، 50 میلی لیتر روغن، 80 گرم آرد کیک، کمی نمک، 75 گرم شکر، و آب گرم.

کد خبر : ۲۱۰۴۸۲
بازدید : ۹۵۴

 

۸
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید