(ویدئو) طرز تهیه فطیر محلی خلخال با 200 گرم آرد
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 80 گرم روغن مایع، 200 گرم آرد سفید قنادی، یک قاشق چایخوری زرد چوبه، نصف قاشق چایخوری زنجبیل، 80 تا 100 گرم شکر، مقداری گردو و برای مواد خمیر: 170 گرم آب، 150 گرم شیر، 150 گرم روغن مایع، 150 گرم شکر، 4 گرم بیکینگ پودر، 6 گرم مخمر، یک قاشق غذاخوری زرد چوبه، 750 گرم آرد سفید قنادی و برای مواد رومال: یک عدد زرده تخم مرغ، نصف قاق چایخوری وانیل و مقداری زعفران این فطیر را درست می کند.
کد خبر :
۲۱۰۷۴۶
بازدید :
۹۱۷
۲