(ویدئو) غذای خیابانی ژاپنی در مالزی؛ پخت «اوکونومی یاکی» و «تاکویاکی»

(ویدئو) غذای خیابانی ژاپنی در مالزی؛ پخت «اوکونومی یاکی» و «تاکویاکی»

اوکونومی یاکی (به انگلیسی: Okonomiyaki) یک نوع غذای ژاپنی است که بر روی ماهیتابه تهیه می‌شود. این غذا ترکیبی است از حل کردن آرد در آب که به صورت خمیری آبکی در می‌آید و سبزیجات، گوشت، مواد غذایی دریایی‌ای که در داخل این خمیر ریخته می‌شود. این مواد با هم مخلوط شده و سپس روی ماهیتابه سرخ می‌شود. تاکویاکی نام یک نوع غذا در آشپزی ژاپنی است. در تاکویاکی تکه‌های هشت پا در داخل خمیر آبکی آرد گندم ریخته می‌شود و توسط قالبی ویژه پخته می‌شود و در آخر پخت به صورت کره‌های ۳ تا ۵ سانتیمتری در می‌آید. تاکویاکی معمولاً به عنوان میان غذا و عصرانه خورده می‌شود.

کد خبر : ۲۱۱۰۵۱
بازدید : ۱۰۴۲

۱۸
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید