(ویدئو) فرآیند کشت خردل، برداشت دانه های خردل و فرآوری آن در کارخانه
دانههای خردل دانههایی کوچک و کروی هستند که از انواع گیاه خردل بدست میآیند. این دانهها معمولاً ۱ یا ۲ میلیمتر قطر دارند. این دانهها ممکن است بهرنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه باشند. این دانهها ادویهای مهم در بسیاری از غذاهای محلی محسوب میشوند.خَردَل، نوعی ادویه است که از دانههای گیاه خردل بهدست میآید. برای تهیه این چاشنی دانههای خردل را با آب، نمک، آبلیمو یا آبغوره و ادویهجات و چاشنیهای دیگر مخلوط میکنند تا خمیر یا سس خردل به وجود آید. رنگ این سُس از زرد روشن تا قهوهای تیره متغیر است. خردل اغلب دارای طعمی تند است.
کد خبر :
۲۱۱۳۴۱
بازدید :
۳۱۵
۰