(ویدئو) طرز تهیه کیک براونی شکلاتی بدون آرد و شکر

براونی (به انگلیسی: Chocolate brownie) نوعی شیرینی تخت و چهار گوش است. این شیرینی از لحاظ طبقهبندی مابین کیک و بیسکویت قرار دارد. این نوع شیرینی تنوری پز در اواخر قرن نوزدهم در آمریکا به وجود آمدهاست و نیمهٔ اول قرن بیستم در کشور آمریکا و کانادا محبوب شدهاست. در ادامه یک آشپز آمریکایی با مواد اولیه زیر این کیک را آماده می کند: 2 عدد تخم مرغ، 35 گرم پودر استویا، 120 گرم شکلات بدون شکر، 80 گرم کره، 35 گرم آرد نارگیل و نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
کد خبر :
۲۱۲۱۶۴
بازدید :
۳۵
۰