(ویدئو) سس گوجه فرنگی کچاپ چگونه در کارخانه تولید می شود؟

سُس کِچاپ (به انگلیسی: Ketchup) یا سس قرمز نوعی سس است؛ که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌باشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند.

کد خبر : ۲۱۳۱۰۳
بازدید : ۲۸
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید