(ویدئو) غذای خیابانی در ژاپن؛ پخت غذا با بادکنک ماهی سمی در اوکیناوا!
در کشورهای کره جنوبی و چین و برخی دیگر از کشورهای جنوب شرقی آسیا، گوشت بادکنک ماهی علاقه مندان زیادی دارد. همچنین در ایالات متحده نیز تا کنون ۱۷ رستوران مجوز سرو این ماهی را دریافت کردهاند. برای تهیه این غذا از ماهیان خانواده بادکنک ماهیان استفاده میشود. گونههایی مانند خارپشتماهیان در این خوراک کاربرد دارند. بادکنک ماهی به دلیل داشتن تترودوتوکسین زهرآگین است از این رو در تهیهٔ آن باید دقت بسیار کرد و بخشهای زهردار را جدا کرد تا گوشت را آلوده نکند.
کد خبر :
۲۱۳۲۷۲
بازدید :
۱۹۳
۲