(ویدئو) مراحل دیدنی تولید چیپس موز در کارخانه

در این ویدئو مراحل تولید برداشت، فرآوری موز برای تولید چیپس را شاهد هستیم. چیپس موز از خشک کردن یا سرخ کردن تکه های موز درست می‌شود. بر روی چیپس موز می‌توان شکر یا عسل ریخت تا طعمی شیرین داشته باشد یا می‌توان در روغن سرخ کرد و به آن نمک و ادویه اضافه کرد تا مزه‌ای نمکی یا فلفلی بدست آورد. چیپس موز معمولاً در هند و اندونزی (با نام کریپیک) یافت می‌شود. بعضی اوقات برای درست کردن چیپس موز از روش خشک کردن استفاده می‌شود. فقط حلقه‌های خشک شدهٔ موز است که قهوه‌ای و چغر نیستند بلکه به رنگ زرد تیره درآمده و ترد می‌شوند. در این روش موزها بسیار شیرین می‌شوند و طعم اصلی خود را حفظ می‌کنند.

کد خبر : ۲۱۴۳۰۴
بازدید : ۵۶
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید