(ویدئو) آیا مراحل کاشت، برداشت و فرآوری میوه اژدها را دیده اید؟

میوه اژدها (دیگر نام‌ها: پیتایا، پیتاهایا، گلابی دراگون، نانتیکافروت، یا تان لانگ) به میوه چند نوع کاکتوس گفته می‌شود. این میوه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است و نیز در کشورهای آسیای جنوب شرقی همچون ویتنام، تایوان، جنوب چین، جزیره اوکیناوا (ژاپن)، فیلیپین و مالزی هم کشت می‌شود. میوه اژدها تنها در شب شکوفه می‌کند، شکوفه‌های آن بزرگ و سفید هستند و معمولاً «گل شب» یا «ملکه شب» نامیده می‌شوند. این میوه در پنج رنگ وجود دارد که بسیار آبدار هستند و هر رنگ طعم و مزه مخصوص به خود را دارد. از میوه این درخت مربا و شربت هم درست می‌کنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد.

کد خبر : ۲۱۴۴۱۷
بازدید : ۷۰
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید