(ویدئو) غذای خیابانی در ژاپن؛ تهیه ساشیمی و پخت انواع غذا با خرچنگ

(ویدئو) غذای خیابانی در ژاپن؛ تهیه ساشیمی و پخت انواع غذا با خرچنگ

این ویدئو که در خیابان های شیزوئوکای ژاپن ضبط شده است، فرآیند پخت انواع غذاهای محلی و ساشیمی با خرچنگ عنکبوتی ژاپنی را به روش یک آشپز خیابانی نشان می دهد. خرچنگ عنکبوتی ژاپنی یا Macrocheira kaempferi گونه‌ای خرچنگ دریایی بومی آب‌های اطراف ژاپن است که بیشتر در عمق ۵۰ تا ۳۰۰ متری اقیانوس زندگی می‌کند. طول پاهای آن می‌تواند به 5.5 متر، پهنای بدنش به 40 سانتی‌متر و وزنش به بیش از ۱۸ کیلوگرم برسد. احتمالاً بزرگ‌ترین گونهٔ شناخته‌شده از شاخه بندپایان است.

کد خبر : ۲۱۴۵۶۰
بازدید : ۲۴۰۰

۳۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید