(ویدئو) طرز تهیه قطاب اصیل و خوشمزه به دو روش؛ با فر و بدون فر
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 110 گرم ماست پرچرب شیرین، 80 گرم روغن جامد یا مایع، 180-220 گرم آرد گندم، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و برای مواد میانی: ۱۵۰ گرم پودر گردو، 100 گرم شکر، نصف قاشق چایخوری دارچین، ۲تا۳ قاشق غذاخوری گلاب این قطاب را درست می کند. قطاب نوعی شیرینی ایرانی یزدی است. این شیرینی از معروفترین شیرینیهای سنتی استان یزد است.[۱] یکی از لذیذترین، شناخته شدهترین و پرطرفدارترین شیرینیهای کرمانی قطاب است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. بنا به شنیدهها و مستندات، پیشینه این شیرینی به اواخر دوره قاجار برمی گردد.
کد خبر :
۲۱۵۵۷۰
بازدید :
۷۸
۲