(ویدئو) طرز پخت نان خرفه و پنیر واویج به سبک و سیاق یک مادربزرگ شمالی
در این ویدئو یک مادربزرگ آشپز ساکن روستاهای کشور مان را خواهید دید که با کدو حلوایی و آرد یک نان خرفه خوشمزه درست می کند. نان خرفه (یا خلفه یا کشتا) نوعی نان محلی است که پخت آن در شرق گیلان رایج است و از پوره کدو حلوایی و پودر تخم شنبلیله آرد گندم و آرد برنج تهیه میشود. پخت این نان در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد. پنیر واویج یا پنیر برشته که برخی آن را با نام پنیر سرخ شده تالش و پنیر بیج هم میشناسند، یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی یا بهتر بگوییم شمالی است که نوعی املت پنیری به حساب میآید. این غذای ساده، روش تهیه آسانی دارد و با برنج یا نان سرو میشود.
کد خبر :
۲۱۶۰۵۹
بازدید :
۴۵
۰