(ویدئو) غذای خیابانی در عراق؛ پخت ماهی مسگوف در بغداد

(ویدئو) غذای خیابانی در عراق؛ پخت ماهی مسگوف در بغداد

این ویدئو که در خیابان های بغداد عراق ضبط شده است، فرآیند پخت یک غذای سنتی محلی با ماهی کپور را به روش یک آشپز خیابانی نشان می دهد. مسگوف (به عربی: سمچ المسکوف) یک غذای سنتی در بین‌النهرین است که از ماهی کپور تهیه می‌شود. این غذا اغلب به عنوان غذای ملی عراق شناخته می‌شود. مسگوف بیشتر با ماهی کپور تهیه می‌شود و شیوه‌ اصلی آماده‌سازی آن به صورت کبابی است. به همین دلیل به ماهی کبابی بین‌النهرین نیز مشهور است. در دستور پخت مسگوف ماهی باید سه ساعت بپزد تا چربی آن آب شود و سپس با لیمو ترش سرو می‌شود. مسگوف در حقیقت به نوعی ماهی کپور گفته می‌شود که در آب‌های شیرین عراق زندگی می‌کند. طرز تهیه این غذا به این صورت است.

کد خبر : ۲۱۹۳۶۰
بازدید : ۱۰۱

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید