(ویدئو) فرآیند تولید سس «گوآکاموله» که آزتک های باستان درست می کردند!
گوآکاموله یک سس با پایهٔ آووکادو است که به دست آزتکهای باستانی مکزیکی درست می شد. افزون بر بکار بردن آن در خوراکهای مکزیکی، گوآکاموله همچون سالاد، مزه یا چاشنی وارد آشپزی آمریکایی شدهاست. بهطور سنتی، گوآکاموله با له کردن آووکادوی رسیده به وسیلهٔ نمک دریایی درست میشود. در برخی از دستورهای تهیه، گوجه فرنگی، پیاز، چیلی، سیر، لیمو، گشنیز یا دیگر چاشنیها به کار برده میشود.
کد خبر :
۲۱۹۶۵۰
بازدید :
۱۴
۰