(ویدئو) غذای خیابانی در عراق؛ پخت ماهی مسگوف غذای ملی عراقی ها

(ویدئو) غذای خیابانی در عراق؛ پخت ماهی مسگوف غذای ملی عراقی ها

مسگوف یک غذای سنتی در بین‌النهرین است که از ماهی کپور تهیه می‌شود. این غذا اغلب به عنوان غذای ملی عراق شناخته می‌شود. مسگوف بیشتر با ماهی کپور تهیه می‌شود و شیوه‌ اصلی آماده‌سازی آن به صورت کبابی است. به همین دلیل به ماهی کبابی بین‌النهرین نیز مشهور است. در دستور پخت مسگوف ماهی باید سه ساعت بپزد تا چربی آن آب شود و سپس با لیمو ترش سرو می‌شود. مسگوف در حقیقت به نوعی ماهی کپور گفته می‌شود که در آب‌های شیرین عراق زندگی می‌کند.

کد خبر : ۲۲۰۳۲۴
بازدید : ۷۸

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید