( ویدئو) نگاهی به خط تولید نان پرتزل و مراحل دقیق آن در کارخانه
پرتزل (Pretzel) نوعی نان است که به طور سنتی در آلمان و کشورهای اروپایی دیگر تهیه میشود و شکل خاصی دارد که معمولاً به صورت گرهخورده یا حلقهای است. این نان معمولاً با روکش نمک پخته میشود و در بعضی موارد، با طعمهای مختلف مانند پنیر، شکلات یا ادویهجات گوناگون طعمدار میشود. پرتزلها هم به صورت نرم و هم خشک موجود هستند و معمولاً به عنوان خوراکیهای خیابانی یا تنقلات مصرف میشوند. در این ویدئو، شما را با فرآیند تولید میلیونها پرتزل در یک کارخانه آشنا میکنیم. از مرحله تهیه مواد اولیه تا تولید نهایی و بستهبندی، همه چیز را از نزدیک مشاهده خواهید کرد. فرآیند دقیق و مکانیزهای که باعث میشود این خوراکی خوشمزه به طور انبوه تولید شود، شما را شگفتزده خواهد کرد.
کد خبر :
۲۲۱۱۶۴
بازدید :
۳۱
۰