(ویدئو) فرآیند تهیه پانِتونه: کیک سنتی ایتالیایی ها برای سال نو
پانِتونه (Panettone) یک نوع کیک ایتالیایی است که به طور سنتی در فصل تعطیلات کریسمس و سال نو میلادی در ایتالیا و برخی کشورهای دیگر مصرف میشود. این کیک معمولا با میوههای خشک، مرکبات و گاهی شکلات پر شده و با بافتی نرم و هوازی پخته میشود. پانِتونه به دلیل طعم شیرین و ظرافت خاص خود بسیار محبوب است. پانِتونه معمولاً دارای شکلی گنبدی است که از یک پایه استوانهای شکل گرفته و ارتفاع آن معمولاً بین ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر است. این کیک معمولا حدود یک کیلوگرم وزن دارد. این کیک نماد تعطیلات کریسمس در بسیاری از کشورهای جهان است و در طول سالهای اخیر به محبوبیت زیادی دست یافته است.
کد خبر :
۲۲۱۳۶۲
بازدید :
۵۹
۰