( ویدئو) طرز تهیه پامادور خورش؛ راز پخت یک خورشت خوشمزه و اصیل گیلانی

( ویدئو) طرز تهیه پامادور خورش؛ راز پخت یک خورشت خوشمزه و اصیل گیلانی

در این ویدئو، یک آشپز مجرب با استفاده از مواد اولیه شامل: گوشت قرمز (۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، گوسفند یا گوساله، قطعه قطعه شده)، گوجه‌فرنگی (۴ تا ۵ عدد بزرگ خرد شده یا رنده شده)، پیاز (۱ عدد بزرگ خرد شده)، روغن مایع به میزان لازم، زعفران دم‌کرده (۱ قاشق چای‌خوری اختیاری)، زردچوبه (۱ قاشق چای‌خوری)، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم، دارچین (۱ قاشق چای‌خوری اختیاری)، آب (۲ تا ۳ لیوان) و سیب‌زمینی (۲ عدد)، این غذای خوشمزه و لذیذ را آماده می‌کند.

کد خبر : ۲۲۱۸۶۶
بازدید : ۱۲۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید