(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ فرآیند درست کردن پیتزا پپرونی کوهستانی
در این ویدئو یک بانوی آشپز ساکن روستاهای کشورمان را خواهید دید که با آرد، سوسیس و قارچ یک پیتزای پپرونی خوشمزه درست می کند. پپرونی (Pepperoni) یک نوع سوسیس خشک و تند است که معمولاً از گوشت گاو تهیه میشود و به طور معمول در پیتزاها استفاده میشود. این سوسیس به دلیل طعم تند و لذیذ خود بسیار محبوب است و اغلب به صورت حلقههای نازک بر روی پیتزا قرار میگیرد. پپرونی معمولاً رنگ قرمز و ظاهری چربیدار دارد و طعم آن به دلیل ادویهجات مانند فلفل قرمز و سیر، تند و خوشطعم است.
کد خبر :
۲۲۶۰۶۵
بازدید :
۲۲
۰