(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ فرآیند درست کردن پیتزا پپرونی کوهستانی

(ویدئو) غذای روستایی در گیلان؛ فرآیند درست کردن پیتزا پپرونی کوهستانی

در این ویدئو یک بانوی آشپز ساکن روستاهای کشورمان را خواهید دید که با آرد، سوسیس و قارچ یک پیتزای پپرونی خوشمزه درست می کند. پپرونی (Pepperoni) یک نوع سوسیس خشک و تند است که معمولاً از گوشت گاو تهیه می‌شود و به طور معمول در پیتزاها استفاده می‌شود. این سوسیس به دلیل طعم تند و لذیذ خود بسیار محبوب است و اغلب به صورت حلقه‌های نازک بر روی پیتزا قرار می‌گیرد. پپرونی معمولاً رنگ قرمز و ظاهری چربی‌دار دارد و طعم آن به دلیل ادویه‌جات مانند فلفل قرمز و سیر، تند و خوش‌طعم است.

کد خبر : ۲۲۶۰۶۵
بازدید : ۲۲

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید