(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پیراشکی فندقی
بگل (Bagel) یک نوع نان گرد و متراکم است که در دمای بالا پخته میشود و معمولاً وسط آن حفرهای دارد. این نان به طور خاص به دلیل بافت ترد و جویدنی خود شناخته شده است. برای تهیه بگل، ابتدا خمیر آن جوشیده میشود و سپس در فر پخته میشود که باعث ایجاد یک لایه طلایی و ترد در بیرون و بافتی نرم و چسبنده در داخل میشود. بگلها معمولاً برای صبحانه مصرف میشوند و میتوانند با انواع مواد مختلف مانند پنیر، سبزیجات، کره، یا مغزها سرو شوند. در برخی از فرهنگها، بگلها با انواع دانهها مانند کنجد یا خشخاش پوشیده میشوند.
کد خبر :
۲۲۶۷۴۲
بازدید :
۲۷
۰