(ویدئو) غذای روستایی در اوکراین؛ مراحل تهیه سوسیس کارپاتیان و نان
![(ویدئو) غذای روستایی در اوکراین؛ مراحل تهیه سوسیس کارپاتیان و نان](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/8w12843ANpgi/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT10JOAmJmUT7g90XMGdb3F/4_11zon%281%29.jpg)
در این ویدئو یک زوج آشپز ساکن یک روستای کشور اوکراین را خواهید دید که با گوشت گاو یک سوسیس دودی خوشمزه درست می کنند. سوسیس کارپاتیان (Carpathian Sausage) یک نوع سوسیس سنتی است که در منطقه کوههای کارپات در اروپای شرقی، به ویژه در کشورهای اوکراین، رومانی و لهستان، تهیه میشود. این سوسیس معمولاً از گوشت گاو، نمک، ادویهها و گاهی برخی گیاهان معطر ساخته میشود. یکی از ویژگیهای اصلی سوسیس کارپاتیان، فرآیند دودی کردن آن است که به آن طعم و عطر خاصی میدهد.
کد خبر :
۲۲۷۶۶۳
بازدید :
۷۸
۰