(ویدئو) مراحل دیدنی غواصی و صید صدف دریایی و پخت غذا با آن در تایوان
![(ویدئو) مراحل دیدنی غواصی و صید صدف دریایی و پخت غذا با آن در تایوان](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/OM8K2q2Y94LR/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjT10JOAmJmUT61wBpTihjej/99_11zon.jpg)
صدف دریایی یا ابالون (یا آبَلون ۹ سوراخ) به نوع خاصی از صدف دریایی اشاره دارد که در برخی از مناطق خاص دریایی یافت میشود. ابالون یک نوع صدف دریایی است که در زیر آب زندگی میکند و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این صدف با توجه به تعداد سوراخهای روی سطح صدفش دستهبندی میشود. ابالون ۹ سوراخ، همانطور که از نامش پیداست، دارای ۹ سوراخ روی صدف خود است که نشانهای از نوع خاص آن است. در واقع، این نوع ابالون به دلیل داشتن ۹ سوراخ مشخص به راحتی قابل شناسایی است و بیشتر در دریای تایوان یافت میشود. این صدف در آشپزی تایوانی بسیار محبوب است و اغلب به روشهای خاص پخته میشود تا طعم و مزهای لذیذ داشته باشد.
کد خبر :
۲۲۸۱۲۵
بازدید :
۲۲
۰